SERVEIS MUSICALS

Formacions musicals especialitzades en la interpretació en directe de diferents peces musicals que acompanyen els actes de comiat dels serveis funeraris. Al llarg de la història, la música ha estat emprada en els serveis funeraris com a transmissora de sentiments i vehicle de comunicació entre cos i ànima. Des de NESSUN DORMA, recuperem aquesta tradició oferint música interpretada en directe durant les cerimònies de comiat als difunts. NESSUN DORMA posa a disposició de les famílies diverses formacions musicals especialitzades tant en cerimònies religioses com laiques.

CERIMÒNIES PERSONALITZADES

La cerimònia laica o civil és un comiat personalitzat que ens uneix en el record de la persona que ens ha deixat. Així, les paraules, a través de la lectura de poemes, aforismes i d’altres textos, ens apropen a la seva persona, a la seva essència, en definitiva, al que ha estat i ha significat per a nosaltres. NESSUN DORMA compta amb una base de dades en contínua evolució que conté els recursos necessaris que enriqueixen i ajuden a personalitzar cadascuna de les cerimònies.

GESTIÓ DE L'ESPAI FUNERARI

NESSUN DORMA gestiona el tanatori durant la realització d’una vetlla, ocupant-se de l’apertura, la recepció, la realització del servei i la clausura del servei i del tanatori. Aquest servei està especialment adreçat a tanatoris de baixa rotació de serveis. 

PROTOCOLS FUNERARIS

Protocols d’acompanyament a peu de tomba, entrega de cendres, darrers comiats amb músics i mestre de protocol… A NESSUN DORMA treballem perquè el comiat esdevingui un moment sensible i especial.

MEMORIALS I HOMENATGES PÒSTUMS

Cerimònies, senzilles, emotives i respectuoses amb totes les creences per tal que les persones que es troben en procés de dol tinguin un lloc per trobar-se i poder reflexionar, pensar, emocionar-se, sentir i recordar als seus difunts. Música en directe, lectures, poesia, recordatoris i encesa de les espelmes que representen les emocions compartides per tots els presents: el dol, el coratge, la memòria, l’amor, l’esperança. Creem un espai únic i màgic de respecte i d’amor per al “memorial pel record”.

PACKS ONLINE

NESSUN DORMA ha desenvolupat un software que anomenem PACKS ONLINE. A través d’aquestes plataformes l’usuari final, amb l’assessorament del comercial del tanatori, podrà contractar amb major coneixement i seguretat, els serveis desitjats. L’usuari pot decidir del repertori a la quantitat d’intèrprets. Del recordatori als texts de la cerimònia. De manera fàcil i intuïtiva, aquest software ha estat pensat per facilitar i millorar la tasca comercial del tanatori. Aquest software pot contractar-se en diferents packs, actualitzables cada 6 mesos de forma totalment online.